U LËSHUA NË PËRDORIM AMBULANCA NË f. KALISHT

06 janar 2011

Sot u bë lëshimi në përdorim i ambulancës në f.Kalisht, ku prezent ishin kryetari i komunës Bajram Kadrija, zv. kryeministri z. Abdulaqim Ademi, ministri i shëndetësisë z. Bujar Osmani si dhe funksionarë tjerë qeveritar.

Ambulanca është e pajisur me aparaturë moderne, me EKG, sterilizues, pajisje të vogla kirurgjike si dhe pajisje tjera të ndihmës së shpejtë.

Kjo do jetë një ndihmë shumë e madhe për banorët e Kalishtit, të cilët më nuk do të kenë nevojë që për intervenime të vogla mjekësore të udhëtojnë deri në Negotinë apo deri në spitalin e Gostivarit.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use