ASFALLTIMI I RRUGES REGJIONALE NE F.DOBERDOLL

 

14.11.2015

Do vijon asfaltimi i rrugës regjionale nga fshati Dobërdoll i komunës së Vrapçishtit në drejtim të Gostivarit.

Në terren për të parë punët nga afër ishin edhe kryetari i komunës së Vrapçishtit Bajram Kadrija dhe drejtori i Ndëmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë, Gajur Kadriu dhe kryetari i degës së BDI-së në Vrapçisht, Ekrem Zendeli.


“Me këtë investim kapital dukshëm do të përmirësohet qarkullimi i qytëtarëve në këtë rrugë frekfentuese“, thotë kryetari i komunës së Vrapçishtit, Bajram Kadrija. 

Paraprakisht rruga ëshë asfaltuar deri në Gradec, vendbanim i komunës së Vrapçishtit.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use