filluan punimet per asfalltimin e rruges ne f.doberdoll

 

24.08.2015

Filluan punimet për asfalltimin e rrugës në f.Dobërdoll, në bashkëpunim me Bankën Botërore.
Me këtë investim do të bëhet rekonstruimi i tërësishëm i rrugës me gjatësi prej 700m, prej qendrës së fshatit nga shkolla "Sali Lisi" deri në rrugën regjionale, në këtë rrugë paraprakisht në bashkëpunim me ndërmarjen publike "Vrapçisht" dhe qytetarët e kësaj lagje u ndërrue edhe gypi i ujësjellsit.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use