in memoriam

Esat Sallai (1959-2010)

5.1.2010

Sot, në moshën 51 vjeçare ndërroi jetë ish kryetari i Komunës së Vrapçishtit, z.Esat Sallai.

Sot, në moshën 51 vjeçare ndërroi jetë ish kryetari i Komunës së Vrapçishtit, z.Esat Sallai.Shkollën e mesme e kreu në gjimnazin në Gostivar, ndërsa studimet e larta në fakultetin pedagogjik në Universitetin e Prishtinës.

Pas mbarimit të studimeve është marrë me biznes privat. Dha kontribut të madh në realizimin e çështjes kombëtare.Gjatë luftës së 2001 ishte pjestarë i UÇK-së në Brigadën 116 Tahir Sinani.Në mars të vitit 2005 zgjidhet kryetar i komunës së Vrapçishtit, ku e kryen mandatin deri në vitin 2009.

Si kryetar komune, çdoherë do të mbahen mend fjalët e tij:

"Mos kini frikë për t`i bërë gjërat, bëhuni aktiv, përfshini të rinjët dhe  përdorni energjinë dhe entuziazmin e tyre në punë..."

ZOTI E MËSHIROFTË...

 

 

 

 

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use