NËN MOTON ,,JEMI NJË,,

 

Nxënësit e gjimnazit ,,Naser Ademi,, Negotinë, komuna e Vrapçishtit, filluan projektin nën moton JEMI NJË kushtuar pavarësisë së 100 vjetorit të shteti shqiptar, projekt ky që u manifestua me marshutë në tërë territorin e komunës së Vrapçishtit edhe ate duke filluar nga Gradeci, Senakosi, Negotina, Dobërdolli, Toplica e Vrapçishti, ku në çdo vendbanim përcollën mesazhe urimi të gjithë qytetarëve të Komunës sonë, duke shpërndarë parulla me përmbajtje të pavarësisë dhe mëvetësimit të shkollës së mesme komunale ,,Naser Ademi,, si dhe dërguan telegram urimi krerëve të shtetit shqiptar.

 

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use