Investimet në shkollat e Komunës së Vrapcishtit vazhdojnë. Kësaj rradhe ndërohen dritaret dhe dyert e shkollës periferike të f.Kalisht, me qëllim që edhe fëmijet e kesaj shkolle të mësojnë në kushte më të mira.

Kjo është edhe një vazhdim i punëve që kryhen nga ana e Komunës nëpër shkollat e saja.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use