KESHILLI PER PREVENTIVE

 

15 dhjetor 2014

Sot ne komunen e Vrapcishtit u zhvillua mbledhja e regullt e "keshillit per preventive"me crast u diskutuan disa tema me karakter te sigurise te qytetareve te Komunes se Vrapcishtit sic jane: komunikacioni,vjedhjet dhe perdorimi i mjeteve piroteknike gjate festave te vitit te ri.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use