Lajmet e Fundit

Zyra e Informimit 12 Dec, 2017

Punimet vazhdojne ne fshatin Gradec

Sot në fshatin Gradec, kanë filluar punimet në ndërtimin e murit të...

Zyra e Informimit 12 Dec, 2017

Kryetaret per transparence komunale

Në kuadër të ZELC, kryetari i komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani...

Zyra e Informimit 12 Dec, 2017

Takim në mes kryetarit të komunës së Vrapçishtit Isen Shabani dhe përfaqësueve të USAID dhe MCGO

Sapo mbaroi takimi në mes kryetarit të komunës së Vrapçishtit z.Ise...

Zyra e Informimit 08 Dec, 2017

Sektorët & Departamentet

img

LE TË PUNOJMË TANI

“KOMUNA E VRAPÇISHTIT MERITON MË SHUMË”

THEKSON:

ISEN SHABANI

Pyetjet me te frekuentuara

Cilet jan ndryshimet te cilat do ti sjell Isen Shabani?

Pergjigja ketu….

Sa do ti permbahet Isen Shabani premtimeve qe i tha para fushates?

Pergjigja ketu……..

Si i sheh Isen Shabani banoret e Komunes se Vrapcishtit?

Pergjigja ketu……..

Cili eshte prioriteti i Isen Shabanit, kualiteti apo kuantiteti?

Pergjigja ketu……..

Sa eshte i gatshem Kryetari bashke me ekipin e tij per thithjen e IPA fondeve?

Pergjigja ketu……..

Shpresoni qe ne afat 4 vjecar do ti realizoni premtimet e dhena ne lidhje me infrastrukturen?

Pergjigja ketu……..

Sa do te jeni ne gjendje te rregulloni kaosin ne trafik?

Pergjigja ketu……..

A do te vazhdoje perballja e banorve me problemin e ujit?

Pergjigja ketu……..

Plani juaj nga dalja e kaosit ekonomik, ku tashme e dime qe komunen e merr me 2.5 milion euro borxh?

Pergjigja ketu……..

Cilat projekte do ti realizoni ne lidhje me kulturen, rinine dhe sportin?

Pergjigja ketu……..

2005 E THEMELUAR
192 KM KATROR
28.210 POPULLSIA
23.415 Shqipetar 83%
3.385 Turq 12%
1.128 Maqedonas 4%
282 Te ndryshem 1%