Lajmi ditor

December 5, 2017

Isen Shabani ju thot JO lojrave të fatit në fshatin Vrapçisht

Kryetari i komunës së Vrapçishtit Isen Shabani me iniciativ për parandalimin e hapjeve të lokaleve me lojra të fatit në fshatin Vrapçisht!
Iniciativa e parë dhe bashkpunimi i parë mes qytetarëve dhe komunës së Vrapçishtit, për parandalimin e hapjeve të lokaleve me lojra të fatit . Jozyrtarisht mësohet se bashkfshatarët arrinë në një marveshje me kryetarin e komunës, që në ditët në vazhdim të caktohet edhe një mbledhje me pronarët e lokaleve, që asnjë lokal mos jepet me qera për aktivitete të tilla.