Lajmi ditor

December 2, 2017

Në fazë përfundimtare çerdhja në Vrapçisht

Së shpejti do të organizohet hapja solemne si dhe në vijim do ketë shpallje për punësimin e arsimtarëve dhe do të bëhet regjistrimi i nxënësve.