Lajmi ditor

December 5, 2017

Pastrohet rruga nga rrënimi i tokës

“Gjatë natës së 4 Dhjetorit ndodhi një erozion i tokës në rrugën që lidh f. Negotinë dhe f. Llomnicë, njëkohësisht mbrenda natës përfaqsuesit e komunës së Vrapçishtit me urdhën të kryetarit të Komunës ishin prezent në vendngjarje dhe gjatë ditës së sotme më saktësisht në ora 16:30 rruga është plotësisht e kalueshme falë punës së palodhshme të ekipit që punuan për sanimin e saj.
Në vazhdim ju sjellim fotot për gjendjen momentale dhe të asaj që ishte.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *