Biografia e KRYETARIT

Isen Shabani eshte i lindur me 02 janar, te vitit 1987 ne fshatin Gradec.

Ka diplomuar ne fakultetin e Ekonomise prane Universitetit te Europes Juglindore, ne Tetove. Si ekonomist i diplomuar Isen Shabani udheheq edhe disa biznese private. Ne gusht te vitit 2016 emerohet Drejtor ne Inspektoratin Shtetror te Tregut. Ne zgjedhjet lokale te Prillit, te vitit 2013 Isen Shabani kandidohet per kryetare komune, por nuk arrine te zgjidhet si kryetar.

Ne zgjedhjet lokale te Shtatorit, te vitit 2017, fiton besimin e qytetareve dhe zgjidhet kryetar i komunes se Vrapcishtit.

Nderkaq, eshte i martuar dhe eshte baba i dy femijeve.

Isen Shabani