AKTVENDIMI PER FORMIMIN E SHTABIT LOKAL PER MENAXHIM ME KRIZA

РЕШЕНИЕ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ЛОКАЛЕН ШТАБ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use