KRYETARI I KOMUNES NE TAKIM ME KRYQIN E KUQ

 

Kryetari i Komunes së Vrapçishtit z.Bajram Kadrija realizoi takim pune me përfaqësuesit e kryqit të kuq, filiala Gostivar, të cilët sollen ndihma ne ushqime dhe materiale higjienike për banorët skamnor te Komunës tone, shperndarja e te cilave do të realizohet ne ditet ne vijim nga ana e administatës komunale.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use