U BE HAPJA E SALLES SE SPORTIT NE NEGOTINE

 

30.01.2013

800 nxënësit e shkollës fillore Naim Frashëri në Negotinë, prej sot kanë sallën e tyre të sportit. Ne ceremoninë e lëshimit në përdorim të sallës morrën pjesë zv.kryeministri i qeverisë së RM-së Vlladimir Peshevski, Ministri i Arsimit Pançe Kralev, zëvendësministri i arsimit Safet Neziri, kryetari i komunës së Vrapçishtit Bajram Kadrija dhe të tjerë.


Dimensionet e kësaj salle janë prej sipërfaqe 1300 metra katrorë, si dhe tribunë prej 400 ulëse dhe i plotësojnë nevojat për të gjitha sportet. Kjo sallë mund dhe ka kapacitet për të kryer aktivitete sportive 800 nxënës. Në ndërtimin e kësaj salle u investuan 40 milion denarë.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use