RINDËRTIMI I MURIT NË TOPLICË

 

Filluan punimet per rindertimin e murit te shkolles ne f.Toplic, mur i cili më parë ishte ne gjendje jo te mire. Ky projekt finansohet nga buxheti komunal dhe qytetaret e Toplices.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use