ndertimi i rezervoarit te ujit te pijshem ne kalisht

11.11.2015

Filloi ndërtimi i rezervoarit për ujë të pijëshëm në f.KALISHT, me çka do të menjanohet problemi me ujë të pijëshëm me të cilin ballafaqoheshin banorët e këtijë fshati.
Si rezultat i këtijë investimi do të ritet cilësia dhe sasia e ujit.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use