FILLUAN PUNIMET NE ASFALLTIMIN E RRUGES VRAPCISHT-ZUBOVCË

 

15 korrik 2013

Filloi me punë ndërtimi dhe asfalltimi i rrugës që lidh fshatrat Vrapçisht-Zubovcë-Debresh (komuna e Gostivarit).

Ky projekt finansohet nga Banka Europiane dhe buxheti komunal i Komunës sonë. Kjo rrugë është me një gjatësi prej 1200 metrash.

Kjo rrugë do ti ndihmojë shumë komunikacionit të ngarkuar ne fsh.Vrapçisht dhe do të lehtësojë qarkullimin e qytetarëve në mes këtyre fshatrave dhe mes dy Komunave, Komunës sonë dhe asaj të Gostivarit.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use