FILLOI ASFALLTIMI I RRUGËS VRAPÇISHT-ZUBOVCË

 

22 gusht 2013

Filloi asfalltimi i rrugës që lidh venbanimet Vrapçisht - Zubovcë - Debresh, rrugë e cila filloi të rregullohet para një muaji.

Ky projekt finansohet nga Banka Europiane dhe buxheti komunal i Komunës sonë. Kjo rrugë është me një gjatësi prej 1200 metrash.

Kjo rrugë do ti ndihmojë shumë komunikacionit të ngarkuar ne fsh.Vrapçisht dhe do të lehtësojë qarkullimin e qytetarëve në mes këtyre fshatrave dhe mes dy Komunave, Komunës sonë dhe asaj të Gostivarit.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use