bekatonimi i rrugeve lokale ne vrapcisht dhe toplic

12.11.2015

Në fshatin Vrapçisht është duke u bërë bekatonimi i rrugës lokale në brendi të fshatit. Bëhet fjalë për investim i përbashkët i Komunës së Vrapçishtit dhe qytetarëve të lagjes. Do të shtrohen 2000 m2 bekatonka, materiali është investim i komunës së Vrapçishtit, ndërsa punën e bëjnë vetë banorët.

Gjithashtu përfundoi edhe bekatonimi i një rruge në f.Toplic.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use