MEREMETIMI I SHKOLLËS NË VRANJOFCË

 

Filluan punimet per meremetimin e shkolles se f.Vranjofcë, investim ky i perbashket i komunes se Vrapcishtit dhe USAID.

Punimet per meremetimin e shkolles ne f.Vranjovcë zhvillohen me dinamiken e parapere dhe per tu permbyllur ne teresi, kryetari i Komunes se Vrapcishtit z.Bajram Kadrija vendosi qe me mjete te buxhetit komunal te behet ndërrimi i te gjitha dritareve te shkolles dhe procedura e zgjedhjes se firmes qe do ti vendos te njejtat eshte ne vijim ne menyrë te hapur dhe transparente.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use