VIJOJNË PUNËT NË MEREMETIMIN E SHKOLLËS NË NEGOTINË

 

maj, 2014

Vijojnë punët në meremetimin e objektit të SHFQ ,,Naim Frashëri,, - Negotinë.

Gjatë kësaj faze janë duke u meremetuar të gjitha klasët në katin e tretë, dmth, vijon meremetimi i komplet katit të tretë.

Gjithashtu është duke u rregulluar edhe kyçi sanitar, si dhe ndërrimi i kulmit të shkollës.

Gjatë kësaj periudhe do të vazhdojnë edhe punimet në lyerjen e komplet fasadës së shkollës, si dhe ndërtimi i objektit ndihmës, në të cilën do të vendohet sisitemi i ri i nxemjes qendrore të shkollës.

Ky projekt finansohet nga Ministria për arsim e RM-së, dhe buxheti Komunal i Komunës sonë.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use