VAZHDOJNË PUNIMET NË NDËRTIMIN E STADIUMIT TË FUTBOLLIT NË NEGOTINË TË POLLOGUT

Me finansim të Agjensionit për Rini dhe Sport, si dhe me koofinansim të Komunës së Vrapçishtit, janë duke u zhvilluar punimet në ndërtimin e fushës së sportit në Negotinë.

Si e tillë, kjo fushë sporti do të jetë një ndihmesë e madhe për klubin futbollistik ,,Rinia,, nga Negotina, klub ky që garon në ligën e tretë republikane, i cili lojrat deri më tani i ka luajtur në fushën e futbollit në f. Senakos.

Punimet e fushës së sportit priten të përfundojnë ka muaji gusht, ndërsa lëshimi në përdorim i fushës së sportit është parapa të bëhet me datë 30 shtator 2010 vit.

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use