TAKIMI I MINISTRAVE NE KOMUNEN TONE ME KRYETARIN E KOMUNES

 

30.12.2014

Sot në Komunën e Vrapçishtit Kryetari z.Bajram Kadrija, kryesuesi i Këshillit komunal z.Gajur Rushiti dhe udhëheqësit e sektoreve pranë Komunës realizuan takim pune me ministrat nga radhët e BDI-së z.Adnan Jashari-Ministër i Drejtësisë dhe z.Lirim Shabani-Ministër i Pushtetit Lokal, me qëllim të bashkëpunimit dhe kordinimit më të mirëfillt në të ardhmen për projektet që varen nga pushteti qëndror.

 

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use