rregullimi i kanalizimit per ujera atmosferik ne doberdoll

11.11.2015

Në fshatin Dobërdoll të komunës së Vrapçishtit, vijojnë punimet për sistemimin dhe kanalizimin e ujërave atmosferik rreth rrugës regjionale në fshat.

Pastrimi i kanalit në Dobërdoll investim i përbashkët i komunës së Vrapçishtit me Drejtorinë e Ujërave të Ministrisë së Bujqësisë dhe Ekonomisë së Ujërave.

Me këtë investim menjanohet problemi me ujërat gjatë reshjeve ne rrugën regjionale ku ngarkohej komunikacioni.

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use