KRYERJA E PUNIMEVE PER KANALIZIM E UJRAVE TE ZEZA DHE TROTOARIT NE LAGJEN E STADIUMIT NE VRAPCISHT

për më tepër në linkun e mëposhtëm:

 

 

 

 

 
komunaVrapcisht©  2009All Rights Reserved  •  Design by
Privacy Policy • Terms of Use