KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Cross-Border FIRESHIELD

Project name: Cross-Border FIRESHIELD; Approved under the Cross-border Programme the Republic of North Macedonia - Republic of Albania under the Instrument of Pre-accession Assistance (IPA II);   Project partners: Municipality…

CROSS BORDER FIRESHIELD

Project: CROSS BORDER FIRESHIELD In the framework of the Cross-Border Cooperation of the European Union, North Macedonia - Albania (IPA 2) for the CROSS BORDER "FIRESHIELD" project, with a focus on improving fire protection and…

CROSS BORDER FIRESHILED

Project: CROSS BORDER FIRESHIELD In the framework of the Cross-Border Cooperation of the European Union, North Macedonia - Albania (IPA 2) for the CROSS BORDER;FIRESHIELD; project, the implementation of the main activities is  ongoing…

Konkurs për punë

Në kuadër të IPA II Programës vjetore aksionale për Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2020, Nga Granti “BE për komunat. Përmisimi i shërbimeve të vetëqeverisjeve lokale përmes koncepteve inovative”, dhe në bazë të Projektit…

INFORMIM

Të nderuar, Ju informojmë se sotë (28.10.2022 vit) filloi realizimi i projektit “Punë ndërtimore për stabilizim të rrëshqitjeve të dheut në fshatrat Senakos dhe Llomnicë në Komunën e Vrapçishtit“ (LOT 1). Këto aktivitete do…

Tatimi im, për komunën time

Për komuna më të mira, duke e shlyer në kohë tatimin në pronë. Komuna e Vrapçishtit si komunë - partner e Projektit të USAID për përforcim të kapaciteteve për shfrytëzim të resurseve i bashkohet fushatës "Tatimi im, për komunën…

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë