Здружението на граѓани за поддршка на шумарството и животната средина – ТРИФОР Скопје

Почитувани,

Здружението на граѓани за поддршка на шумарството и животната средина – ТРИФОР Скопје, во соработка со Министертвото за животна средина и просторно планирање на Република Северна Македонија и општина Врапчиште во рамки на Програмата за инвестирање во животната средина за 2020 година имплементира проект со наслов „ЈА ЦЕНИМЕ ПРИРОДАТА – Кампања за подигнување на јавната свест во општина Врапчиште за важноста на екосистемските услуги, нивно зачувување и унапредување“.

Целта на проектот е спроведување на активности за подигање на јавната свест и едукација во областа од животната средина со специјален фокус зачувување на екосистемските услуги на територија на општина Врапчиште и соседната општина Боговиње.

Превземи PDF

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More