KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.
Tarama Kategorisi

NİHAİ HESAP

Hiçbirşey Bulunamadı

Görünüşe göre aradığınız şeyi bulamıyoruz. Belki de arama yardımcı olabilir.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More