Browsing

Галерија

Во рамките на Програмата за прекугранична соработка на Европската унија Северна Македонија –…

Во рамките на Програмата за прекугранична соработка на Европската унија Северна Македонија – Албанија (ИПА II) финансиран од проектот CROSS BORDER FIRESHIELD, трите општини, од Северна Македонија и Албанија ќе изработат и воведат заеднички…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More