Општина Врапчиште
Slider_1
Slider_1
Slider_1
Slider_3
Slider_4
previous arrow
next arrow
Slider

АКТИВНОСТИ

Фотоволтаични системи

На барање на Владата, Европска Унија обезбеди  15.5 милиони евра за развој на рурална инфраструктура. Вкупниот износ на програмата , вклучувајќи го и

Ден на планетата Земја

Општината Врапчиштие се придружува и на денот на планетата Земја. 22 април е познат како Меѓународен ден на планетата Земја. За да се одбележи овој ден

Ј А В Н А Р А С П Р А В А

  O R G A N I Z O N   S H Q Y R T I M   P U B L I K О Р Г А Н И З И Р А      PROJEKTI: “FILTERSTACIONI PËR UJË TË PIJSHËM PËR…