KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.
Shfletimi i kategorisë

AKTIVITETET

Konkurs për punë

Në kuadër të IPA II Programës vjetore aksionale për Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2020, Nga Granti…

INFORMIM

Të nderuar, Ju informojmë se sotë (28.10.2022 vit) filloi realizimi i projektit “Punë ndërtimore për stabilizim…

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftohen të gjithë banorët e Komunës së Vrapçishtit se përshkak të gjendjes së krijuar nga virusi COVID 19

Ndryshimi vazhdon…

Në Komunën e Vrapçishtit u bë instalimi i sistemit fotovoltaik, projekt ky i financuar nga Bashkimi Evropian në

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë