KONTAKT INFO:

KOMUNA VRAPÇISHT
Numri i telefonit: +389 42 332 378

Adresa elektronike (e-mail): [email protected]

Adresa: Rruga 100 pa numër – 1238 Vrapçisht, Republika e Maqedonisë së Veri

SEKTORËT

Sektori për përkrahje të kryetarit

+389 70

Sektori për çështje juridike, të përgjithshme dhe organizative

+389 70

Sektori për ceshtje financiare

+389 70

Sektori i urbanizmit

+389 70

Sektori për mbikqirje ispektoriale

KONTAKT FORMA: