KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Këshilli Komunal

Emri dhe mbiemri

 • EMIR DURMISHIT – Kryetar i Këshillit
 • NUHI ADEMI
 • AGIM BAJRAMI
 • ZUDI HAMIDI
 • FIKRET HALIMI
 • NAFI SELMANI
 • SAQIBE JAKUPI
 • ERMIRA SEJDINI
 • XHEMAL SADIKU
 • XHEMILE SALIJI
 • NUMAN ILJAZI
 • ARBEN SEFERI
 • TAFLIT ISLAMI
 • IZLIFETE JASHARI
 • IBRAHIM MUHAREMI
 • ZEYNEL EFENDILER
 • BEKIR ELEZI
 • ALINADIR KARABATAK
 • ELVEDIN MUHAREMI

Vendbanimi

Partia

 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • ASH-AA
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • TDP(PDT)
 • TDP(PDT)
 • TDP(PDT)
 • LËVIZJA BESA

Emri dhe mbiemri

 • Emir Durmishi
 • Nuhi Ademi
 • Mirlinda Vejseli
 • Zudi Hamidi
 • Agim Bajrami
 • Artina Qazimi
 • Bekir Elezi
 • Muhamer Musai
 • Muarem Memeti
 • Senad Ameti
 • Selvishe Osmani
 • Sani Lushi
 • Nebi Rexhepi
 • Florije Bilalli
 • Fejzullah Fejzulla
 • Elif Çelik
 • Fikret Halimi
 • Arben Seferi
 • Vojçe Isakoski

Vendbanimi

 • Negotinë
 • Dobridoll
 • Negotinë
 • Senakos
 • Gradec
 • Dobridoll
 • Vrapçisht
 • Vrapçisht
 • Vrapçisht
 • Gradec
 • Dobridoll
 • Vrapçisht
 • Negotinë
 • Negotinë
 • Gradec
 • Vrapçisht
 • Toplic
 • Dobridoll
 • Zubovc

Partia

 • ASH
 • ASH
 • ASH
 • ASH
 • ASH
 • ASH
 • TDP
 • TDP
 • TDP
 • BESA
 • BESA
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • BDI
 • LSDM

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë