KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Përkrahje të amvisërive në komunën e Vrapçishtit

THIRRJE për përkrahje të amvisërive në komunën  e Vrapçishtit për aplikimin e masave të efikasitetit energjetik Programi për zhvillim i Kombeve të bashkuara (UNDP), në bashkëpunim me komunën e Vrapçishtit, shpall thirrje për…

Informacione publike

Komisionet e formuara nga Këshilli i Komunës së Vrapçishtit Lista e të punësuarëve në Komunën e Vrapçishtit Objektet sportive në Komunën e Vrapçishtit Këshilli i Komunës së Vrapçishtit 2021-2025 Institucionet arsimore të Komunës…

Edhe 1 lajm i mirë për Vrapçishtin

Edhe 1️⃣ lajm i mirë për Vrapçishtin Të nderuar banorë,Në kuadër të programës TAV-Maqedoni, Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani, sot e nënshkruajti kontratën për realizimin e projektit të shumëpritur për banorët e

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftohen të gjithë banorët e Komunës së Vrapçishtit se përshkak të gjendjes së krijuar nga virusi COVID 19 (virusi korona) administrata komunale do të punojë me orar të shkurtuar nga ora 8:00-12:00, njëkohësisht njoftohen të gjithë

Shtabi Lokal për Menaxhim me Kriza

Sot në hapësirat e Komunës së Vrapçishtit, me iniciativë të Kryetarit të Komunës, u mlodh Shtabi Lokal për menaxhim me kriza në përbërje të:1. Isen Shabani - Kryetar i Komunës së Vrapçishtit – Kyetari I shtabit2. Emir Durmishi - Kryetar i

Hapja solemne e Pallatit të Kulturës “Shota”

Me praninë e Kryetarit te Komunës z. Isen Shabanit dhe Ministrit të Kultures z. Hysni Ismaili, sot u bë hapja solemne e Pallatit të Kulturës “Shota” në Negotinë. Në fjalimin e tij, kryetari Shabani theksoi se ky është një ndër

Kushtet më të mira edukativo-arsimore

Kushtet më të mira edukativo-arsimore sjellin gjithmonë suksese më të mëdha në sferën e arsimit, prandaj Komuna e Vrapçishtit është përqendruar në këtë pjesë, duke investuar në të ardhmen e nxënësve. Kjo u dëshmua në hapjen solemne të

Hapjen solemne të Rrugës “Haxhi Rexhep Jonuzi”

Komuna e Vrapçishtit së bashku me banorët e fshatit Gradec, sot bënë hapjen solemne të Rrugës “Haxhi Rexhep Jonuzi”, rrugë e cila e lidh rrugën regjionale me rrugën e vjetër të Hanit. Në këtë hapje solemne i pranishëm ishte kryetari i

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë