KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

CROSS BORDER FIRESHIELD

70

Project:

CROSS BORDER FIRESHIELD

In the framework of the Cross-Border Cooperation of the European Union, North Macedonia – Albania (IPA 2) for the CROSS BORDER “FIRESHIELD” project, with a focus on improving fire protection and response systems in cooperation with neighboring municipalities from North Macedonia and Albania as a project that must be implemented until August 2024, on March 8, 2023, the Minister of Local Self-Government in North Macedonia, Mr. Risto Penov, inspected the progress of the works at the station being built.

This project includes the joint efforts of three municipalities – Vrapčisht and Bogovina in North Macedonia and Çerrik Municipality and the non-governmental organization Caritas in Albania, to contribute to the protection of the environment in the cross-border area by improving the public infrastructure for risk management.

publik note for the visit of ministry 

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë