KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.
Tarama Kategorisi

HABERLER

Bildirim

Sevgili Gradec köyünün sakinleri, Vrapçişt Belediye Başkanı sıfatıyla, bu yılın Mayıs ayının başından itibaren

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More