KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Duyuru

LAJMERIMПреземи PROEKT-URBANISTIK-VRAPCISHTПреземи

ilan

ilan AB FİNANSMANLI PROJE IPA programı kapsamında Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti arasında sınır ötesi işbirliği EuropeAid / 170339DD / ACT / MK, Vrapciste Belediyesi, Bogovinje Belediyesi ve R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More