hostbal hostbal

26 Posts

BUXHETI PËR 2019

BUXHETI PËR 2019Shkarko në PDF

Shpallje e mbrendshme

Shpallje Interne dhe aplikimi

Thirrje publike

Thirje Publike - Јавен Оглас LAJMERIM - ПРИЈАВА   Врз основа на член 8 од Законот за финансиска поддршка на единиците на локалната самоуправа и единки корисници...

Hapet çerdhja për fëmijë në fshatin Vrapçisht

Në solemnitetin e organizuar nga ana e drejtoreshës së çerdhes znj.Nevrie Dalipi morën pjesë Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani, këshilltarët e komunës,...

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit në takim me kryetarët e Komunave të Pollogut dhe kompaninë Amerikano-Gjermane për projekte

Sot, në Komunën e Zhelinës përfaqësues të korporatës amerikane ITM Controls d.o.o me seli në Bosnje dhe Hercegovinë realizuan takim me komunat e Zhelinës,...

Kryetari i ASH z.Ziadin Sela dhe Kryetari i Komunës së Gostivarit z.Arben Taravari në vizitë në Komunën e Vrapçishtit

Gjatë ditës së sotme patëm rastin dhe nderin që me viziten e tyre të na nderojnë dhe respektojnë Kryetari i Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin...

Kryetarët e Komunave të rajonit të Pollogut mbajnë takim në Komunën e Vrapçishtit në lidhje me problematikën e mbeturinave

Përfundoi takimi i kryetarëve të komunave të rajonit të Pollogut. Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani ishte nikoqir i takimit të krerëve të komunave...

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani nënshkroi kontratën për kanalizimin fekal në fshatin Dobridoll

Me datë 21 Maj 2018, në ambientet e Ministrisë së mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor, Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani nënshkroi kontratën...

За успешна и ефикасна реализација на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од Министерството за транспорт и...

MSIP2- SIG-NCB-012-2020

SHKARKO PDFDownload

Shoqata e qytetarëve për mbështetje të pylltarisë dhe mjedisit – TRIFOR Shkup

Të nderuar, Shoqata e qytetarëve për mbështetje të pylltarisë dhe mjedisit - TRIFOR Shkup, në bashkëpunim me Ministrinë e...

NJOFTIM

NJOFTIMNjoftohen të gjithë banorët e Komunës së Vrapçishtit se përshkak të gjendjes së krijuar nga virusi COVID 19 (virusi korona) administrata komunale...

Shtabi Lokal për Menaxhim me Kriza

Sot në hapësirat e Komunës së Vrapçishtit, me iniciativë të Kryetarit të Komunës, u mlodh Shtabi Lokal për menaxhim me kriza në...