KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Shpallje

393

SHPALLJE

PROJEKT I FINANSUAR NGA BE

Në kuadër të programës IP

A Bashkëpunim ndërkufitar ne mes të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë EuropeAid/170339DD/ACT/MK , Kumuna e vrapçishtit ne partneritet me komunën e Bogovinës, si dhe me partnerët nga Republika  e Shqipërisë Bashkia Cërrik dhe shoqata Karitas për realizim sa më të  suksesëshëm të  prjektit “Mbrojtja ndërkufitare nga Zjarret-*Fireshield”

Komuna e Vrapçishtit i fton të gjithë të interesuarit që të jenë të kyqur në aktivitetet në projektin e lartëpërmendur që të i dorëzojnë dokumentet e nevojshme në përpuethmëri më kushtet e nevojshme për realizim të këtij projekti dhe ate për  Projekt Menaxher dhe Menaxher Finansiar.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë