KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Shoqata e qytetarëve për mbështetje të pylltarisë dhe mjedisit – TRIFOR Shkup

170

Të nderuar,

Shoqata e qytetarëve për mbështetje të pylltarisë dhe mjedisit – TRIFOR Shkup, në bashkëpunim me Ministrinë e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapsinor të Republikës së Maqedonis së Veriut dhe Komunës së Vrapçishtit në kuadër të Programit të Investimeve mjedisore për vitin 2020 implementon projekt të titulluar “Ne e vlerësojme natyrën” – Fushatë për ndërgjegjësimin e publikut në Komunën e Vrapçishtit për rëndësinë e shërbimeve të ekosistemit, ruajtjen dhe promovimin e tyre.

Qëllimi i projektit është të implementojë aktivitete për ngritjen e vetëdijës dhe edukimit të publikut në fushën e mjedisit me fokus të veçantë në ruajtjen e shërbimeve ekosistemike në Komunën e Vrapçishtit dhe Komunën fqinjë të Bogovinës.

Shkarko PDF

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë