Оглас за Вработување

Во рамки на ИПА II Годишна акциона програма за Република Северна Македонија за 2020 година од грантовата шема:  ЕУ за општините “Подобрување на услугите на локалната самоуправа преку иновативни концепти“ и врз основа на Проектот  „ Интегрирана и инклузивна општина Врапчиште – За сите“, финансиран од  Делегацијата на Европската Унија и Министерството за Локална Самоуправа.

Општина Врапчиште ОБЈАВУВА

Повик за стручни соработници и помошен кадар за потребите на Дневен Центар за лица со попречености, во рамки на Проектот „Интегрирана и инклузивна општина Врапчиште – За сите“.

 

Call for personel for Day Care Centre

Key expert CV

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More