KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Konkurs për punë

146

Në kuadër të IPA II Programës vjetore aksionale për Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2020, Nga Granti “BE për komunat. Përmisimi i shërbimeve të vetëqeverisjeve lokale përmes koncepteve inovative”, dhe në bazë të Projektit “Vrapçishti Komunë e integruar dhe inkluzive-Për të gjithe” Projekt i mbeshtetur nga Delegacioni i  Bashkimit Europjan dhe Ministria e Veteqeverisjes lokale.

Komuna e Vrapçishtit SHPALL

Thirrje për bashkëpunëtorë profesionalë dhe staf mbështetës për nevojat e Qendrës ditore për persona me nevoja specifike në kuadër të  projektit “Vrapçishti Komunë e integruar dhe inkluzive-Për të gjithë”

 

Call for personel for Day Care Centre

Key expert CV

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë