Известување

Почитувани граѓани на село Градец,
Имам чест да ве информирам во својство на градоначалник на Врапчишта дека од почетокот на мај годинава ќе биде вградена водоводната мрежа на село Градец со управување и одржување на општинските институции, односно „Општинското јавно претпријатие“ – НПК Врапчишта.

И оваа одлука беше едно од ветувањата што ви беа дадени. Воедно ве известуваме дека во управувањето со водоводната мрежа во иднина ќе бидат вклучени и други населени места.

За сите дополнителни информации ќе ја имате на располагање специјалната канцеларија која ќе биде отворена од понеделник 06.05.2019 година во село Градец.

Со почит: Градоначалник г-дин Исен Шабани

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More