KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Kültür Evi “SHOTA”

Kültür Evi SHOTA, 1974 yılında inşa edilen Negotino köyünde yer almaktadır. Evler: yerel topluluk, yerel ofis, postane, sanatçılar derneği, “Sami Zendeli” kültür ve sanat derneği, “Rinija” spor kulübü, ikinci kattaki tiyatro ve eski Negotino belediyesi. Polog’da, şimdi Vrapciste Belediyesi Şehircilik Sektörü.

KURUMLAR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More