KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Pallati i kulturës “Shota”

Pallati i kulturës “Shota” gjendet në fshatin Negotinë, i ndërtuar në vitin 1974. Në të janë vendosur: bashkësia lokale, zyra e vendit, posta, shoqata e artistëve figurativ, shoqata kuturo – artistike ” Sami Zendeli“, klubi sportiv “Rinia“, salla teatrale në katin e dytë dhe ish Komuna e NegotinësPollogut tani Sektori i Urbanizmit të Komunës së Vrapçishtit.

INSTITUCIONET

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë