KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

N.P.K. Vrapçisht

Ndërmarja Publike Komunale “Vrapçisht” është themeluar në vitin 2005, me bashkimin e dy ndërmarjeve tjera të ish komunës së Negotinës së Pollogut dhe ish komunës së Vrapçishtit.

NPK “Vrapçisht” merret me mirëmbajtjen dhe furnizimin e ujit të pijshëm për banorët e komunës. Selia e NPK “Vrapçisht” gjendet në fshatin Dobridoll.

INSTITUCIONET

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë