KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

CROSS BORDER FIRESHILED

45

Project:
CROSS BORDER FIRESHIELD

In the framework of the Cross-Border Cooperation of the European Union, North Macedonia –
Albania (IPA 2) for the CROSS BORDER;FIRESHIELD; project, the implementation of the
main activities is  ongoing in accordance with defined time frame of the project. One of these
activities is the construction of the Territorial Fire Station in Gradec, Vrapçisht Municipality.
Currently, the construction of the station building is continuing and intensive work is being done to
make this station functional by the summer of 2023
Territorial fire-fighting Station will serve the protection of the inhabitants of two
municipalities: Vrapciste with a territory of 158 km2 and Bogovinje with more than 142 km2
being the biggest in size and in population rural municipalities in North Macedonia.)

This project is funded under IPA II call, CBC, Europe Aid/170339/DD/ACT/MK)

  

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë