Browsing Category

АКТИВНОСТИ

Јавен Оглас

Јавен Оглас за избор на кандидати за обука за пожарникари Јавен Оглас ПРИЈАВА ПОЖАРНИКАРИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, Ве известуваме  дека денеска (28.10.2022 година) започна реализацијата на проектот “Градежни…

Известување

Почитувани граѓани на село Градец,Имам чест да ве информирам во својство на градоначалник на Врапчишта дека од

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More