Уште 1 добра вест за Врапчиште

Уште 1 добра вест за Врапчиште

Почитувани жители,
Во рамките на програмата ТАВ-Македонија, градоначалникот на Врапчииште г-дин Исен Шабани денеска го потпиша договорот за реализација на долгоочекуваниот проект за жителите на п. Врапчишт.
Токму овој проект има врска со подобрување и реализација на Фекална канализациона мрежа за стр. Врапчииште во вредност од 5.080.000 ден.
За почеток на работите ќе бидете известени во наредните денови.
Со почит!
Градоначалникот на Врапчишти, г. Исен Шабани

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More